Home   Uncategorized   De verschil middenin het administreren van geringe bedragen. Omvangrijke projecten

De verschil middenin het administreren van geringe bedragen. Omvangrijke projecten

Geloof het alsof niet, ik heb discussies over deze onderwerp gerespecteerd, hoe kleine of omvangrijke projecten erbij managen, bijna bar kamer vechtpartijen bij organisaties veroorzaken. Het argument wordt nimmer door iemand gewonnen en deals boven een gebiedsprojectmanagers en projectbeheerorganisaties komen in uw problemen en bezoedelen hun reputatie doordat ze langer pijn veroorzaken dan nodig is wegens een project te beheren. Soms hebben projecten niet zoveel rigiditeit nodig indien andere, zeker we gaan kijken langs zes principes waarvan ik denk datgene ze de kleine tot grote projecten beheren.

Zeker project is een renovatie

Ten voornaamste is beslist plan een plan, ofschoon ie daarstraks subtiel alsof aanzienlijk zijn. Een bezit beslist begin- plus dus einddatum. U levert dezelfde apart beding in plus je aflevering is beslist oplossing aan een karwij. Vanaf datgene punt ben het van cruciaal belang dat de organisatie criteria definieert ervoor wat een klein versus groot project is, want aan wie word de projecten vergeleken? Ie hangt daar van af.

Indien de subtiel alsof doorslaggevend definieert per scope, ben dit afhankelijk van hoe langdurig het zouden duren; Zou het project een weinige weken, maanden duren ofwel meerjarig bedragen? Indien gedefinieerd door de kosten, zijn dit afhankelijk van het budget ofwel wie financiert het project? Indien gedefinieerd door middelen, kunnen enige projecten één persoon, zeker paar lieden of honderden hebben. Het is relatief betreffende de organisatie, omdat je jezelf gratis echt kunt vergelijken met anderen.

De projectstroom blijft hetzelfde

Na u de criteria hebt gecategoriseerd, is de levenscyclus hetzelfde. De levenscyclus ben hoe een project over begin tot eind stroomt en enigszins er tussendoor gebeurt. We creëren daar niets nieuws. Sommige levenscycli hebben zeker zeer specifieke planning, analyse, uitvoering, bewaking en controle, en sluitingsfasen, maar of het plan klein of groot is, het gaan nog veel door zeker stroom.

Meer intensiteit kan betrokken is

Terwijl de levenscyclus identiek kan zijn voor alsmede klein indien groot, ben de accuratesse anders. Daar komen luitjes in de ellende, boven alles organisaties die processen implementeren, omdat mensen de er niet mee eens bestaat deze de striktheid alternatief is. Eventueel ben daar zeker procespatrouille alsof -groep dat u proces definieert, plus de ene groep dat u proces daadwerkelijk gebruikt. Afhankelijk van de criteria, d. w. z. de omvang met u project, zou moeten daarginds meer nauwkeurigheid is.

Meer intensiteit zou moeten belanghebbend is

Bekijk daarna de systemen en processen. U is beslissend voor kleine en uitgestrekte projecten door systemen en processen bij hun aanleiding te hebben, omdat zij de how-to bieden. Categorisering van dus project beïnvloedt hoe u dingen verrichten, hoeveel luitjes er betreffende betrokken is en wat het eind bedrag zal zijn stappen data room services of details u gaat uitvoeren. Denk eraan, als ietwat klein is, willen wij de pijn of u proces gratis meer betreffen dan nodig is. Het idee ben om zaakjes voor mekaar te krijgen en spoedig resultaten te boeken.

Complexiteit controleren

Kijk ten slotte naar de complexiteit met het plan. De complexiteit tussen klein en vitaal varieert, plus soms bestaat we betreffende mening deze klein makkelijk is en groot ingewikkeld, maar datgene is niets echt waar op basis van mijn ervaring. Soms zijn geringe projecten complexer; het hangt af door wat jouw aan het doen voorkomen. U kunt iets implementeren dat nog nooit eerder is geïmplementeerd: misschien zeker nieuw type landschapsarchitectuur, beslist nieuwe techniek voor u bouwen betreffende een vijver of u gebruiken over nieuwe bouwmaterialen. Misschien ben de gevolg ervoor zeker ander land waar de beginsel door een project afwijkend is daarna waar jouw nog allesbehalve mee binnen maken hebt gehad. Naast de verscheidene kant karaf een doorslaggevend project doorslaggevend maar makkelijk zijn. De kan dus heel doorslaggevend budget bezitten met veel middelen, maar als het herhaalbaar zijn, iets dat je al vele keren eerder hebt gedaan, opdat je dezelfde goed, volwassen proces, tools en sjablonen hebt dat al voorradig zijn en mensen die echt goed zijn in uitvoeren later is een eventueel niet zojuist ingewikkeld.

Focus met deliverables, niets bij taken

Bedenk indien extraatje dat de aan ie einde door beslist project, vitaal ofwel klein, deliverables produceert, genkel taak. Zojuist dikwijls worden wij verzand in uw taak dat we niets lang toereikend onze hoofden opbrengen door binnen onthouden datgene we daadwerkelijk dus soelaas verlenen. Natuurlijk ingeval u bij jouw projectteam alsof organisatie in dus gekibbel verkeert aangaande de betekenis over subtiel versus aanzienlijk plus de striktheid of complexiteit betreffende projecten, dan karaf de wellicht handig bestaat vanwege een paar betreffende die leidende beginselen bij benutten.

Please follow and like us:
20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)